Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

donderdag 26 augustus 2010

PIN-UP VAN DE WEEK (week 34)

De tekenaar van deze week heet Kevin Clark (1965).
Kevin is geboren in Wisconsin en heeft daar vrijwel zijn hele leven gewoond. Op de middelbare school volgt hij schilderles-sen, maar na afstude-ring komt hij via zijn broer in de muziek-wereld terecht, zowel als uitvoerder als producer.

Toen de computers opkwamen, is hij dat medium eerst gaan gebruiken als muziekstudio, daarna voor het produceren van animation-art en van daaruit voor vrij tekenwerk.

Sinds 2002 heeft hij zijn eerste passie weer opgepakt: schilderen op canvas. Het vandaag geplaatste schilderij heet Sunset Violin en is uit 2003.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten