Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

dinsdag 12 oktober 2010

MICKEY MOUSE POSTER PUZZEL 1

Een puzzel naar aanleiding van een oude poster van een Mickey Mouse film: Ye olden days uit 1933. De tekening bestaat uit 200 stukjes en is uitgegeven door Master-Line in een Nostalgia serie.





De doos (en daarmee het voorbeeld) is slechts 9x9 cm met een hoogte van 13. Hij is 'made in Holland' en wel in Maarssen. Ik heb geen idee hoe groot deze serie is. Vermoedelijk produktiejaar is 1983.

1 opmerking:

  1. hoi ik heb ze alledrie inclusief de display doos het is een serie van drie. desgewenst wil ik je wat foto's sturen mail me op royk007@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen