Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

donderdag 1 maart 2012

DAVY JONES (1945-2012)

Gisteren (29 februari) is in zijn slaap Davy Jones (1945-2012) overleden aan een hartstilstand. Davy (op de foto tweede van links) was tussen 1965 en 1971 lid van The Monkees. Het Amerikaanse antwoord op de film Help! van The Beatles. Ze kwamen, werden populair en bleven, met hits als Daydream believer, Last train to Clarksville en I'm a believer. In Nederland werd de serie vanaf 1966 uitgezonden door de AVRO.










Naast de in Engeland geboren Jones, waren de Amerikanen Micky Dolenz, Michael Nesmith en Peter Tork de andere leden van The Monkees. De serie bestaat uit 58 afleveringen.

Davy Jones is 66 jaar geworden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten