Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 4 maart 2012

PARTNERLINK

PartnerLink is een liefdesspel voor eigentijdse partners, die een avontuurlijke dimensie willen geven aan hun amoureuze relatie, zoals de tekst ons meedeelt op de zijkant van de doos.

Het is bedoeld voor twee spelers vanaf 18 jaar, maar ook staat op de doos vermeld dat het niet geschikt is voor kinderen onder 36 maanden.Het spel is oorspronkelijk geproduceerd door Brand X uit Brussel in 1989. Hier gaat het om de 21ste druk uit 1996.

Het wordt uitgebracht in zes landen, onder de volgende namen: PartnerLink (Nederland, Duitsland en Engeland), Phantasms (Frankrijk), Fantasie (Italie) en Leikur og Losti (IJsland).Geen opmerkingen:

Een reactie posten