Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

dinsdag 15 mei 2012

101 DALMATIANS 21: SOUNDTRACK

Op vinyl is nooit een echte soundtrack uitgebracht van 101 Dalmatiers, ik bedoel de score met de instrumentale orkestmuziek. Dat gebeurde overigens bij weinig Disneyfilms. Wat werd uitgebracht betrrof altijd de liedjes (op verzamelaars) of het verhaal van de film in hoorspel met de liedjes. Ook in Amerika. Gelukkig heeft het CD-tijdperk daar verandering in gebracht. Onder leiding van producent Randy Thornton zijn enkele oude scores voor het eerst uitgebracht op CD. De 101 Dalmatiers waren in 1998 aan de beurt. Prachtige CD met nooit eerder uitgebracht incidentele muziek, gecomponeerd door George Bruns.

De CD bevat 20 tracks met een totale lengte van ruim 56 minuten. Mijn versie is uitgebracht in Canada Walt Disney Records DIS607837. Voor meer versies kijk hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten