Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zondag 20 mei 2012

LOURDES 41: LP BEDEVAARTSOORD LOURDES

Ik weet niet hoe het komt (zal wel toeval zijn), maar geregeld als ik een singel van Lourdes heb gepubliceerd vind ik korte tijd erna de bijbehorende LP. De titel van de LP (en van de singel) Le pélérinage de Lourdes, groot op de hoes. Daaronder in kleinere, maar duidelijkere letters de titel in vier andere talen waaronder Nederlands: Wallfahrtsort Lourdes, Bedevaartsoord Lourdes, Lourdes Pelgrimage en Pellegrinaggio di Lourdes.. Op de achterkant ook alles in vijf talen.
Excuses voor de matige foto's, maar ik kreeg het niet goed.


De LP is uitgebracht op Philips DELUXE P 77.190 L. Het bijbehorende singeltje, eerder te vinden op HET Verzameloord kun je bekijken door hier te klikken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten