Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

maandag 17 december 2012

KERST 2012-2: KERSTKAARS

Volgende week is het alweer kerstmis - de derde keer voor HET Verzameloord. Ook dit jaar wordt dat weer op gepaste wijze gevierd.
Eerst zet je deze giga kerstkaars (35cm hoog!) elk jaar bij de kerstboom als versiering. Zonde om hem aan te steken. Vervolgens steek je hem toch maar een keer aan en dat gaat hij helemaal schuin branden, zodat het kaarsvet al snel over zijn kin op de tafel droop. Vervolgens is hij in de tuin terecht gekomen als sneeuwpop, want eigenlijk heb ik niks met kaarsen. Toch is hij net leuk genoeg om nog even te bewaren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten