Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 1 oktober 2013

POCAHONTAS 49: SING ALONG SONGS

Deel 10 uit de reeks Disney Sing Along Songs staat in het teken van Pocahontas. Eigenlijk vooral de hoes, want op de videoband staan meezingversies van twee liedjes uit de film in een Nederlandse versie. Uiteraard Kleuren van de wind, maar ook Om de kromming van de stroom. De rest van de band wordt gevuld met liedjes uit Dombo, De leeuwenkoning, Robin Hood, Pinokkio en Merlijn de tovenaar, acht liedjes in totaal, speelduur 26 minuten! Een uitgave van Buena Vista Home Entertainment B.V. uit 1996.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten