Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 13 december 2013

BOEKOMSLAG: METAAL-BEWERKEN

Een vooral door typografie opvallende omslag dit deel uit de reeks Technische gegevens voor het nijverheidsonderwijs: Metaal-bewerken. Het is uitgegeven door de technische boekhandel H. Stam, gevestigd in Amsterdam, Haarlem en Rotterdam. Het betreft hier de tweede herziene en uitgebreide druk onder redactie van R.C. van Ree, Algemeen secretaris van de Vereniging tot Bevordering van de vakopleiding voor handwerkslieden in Nederland. Een mond vol!! Geen jaartal bekend maar heel vermoedelijk uit het interbellum. Ontwerper onbekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten