Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 16 december 2013

JOAN FONTAINE (1917-2013)

Gisteren (15 december) is in Californië de actrice Joan Fontaine (1917-2013) overleden. Joan was de 1 jaar jongere zus van actrice Olivia de Havilland, die nog wel leeft en momenteel in Parijs woont.
Joan heeft in haar filmloopbaan (1935-1994) meegespeeld in 71 produkties, zowel voor TV als bioskoop. Voor het grote publiek is ze Lina in Suspicion (1941) van Alfred Hitchcock, waarvoor ze een oscar won.
Voor mij is ze bekend als Gwen Mayfield in The Witches (ook wel The Devil's Own geheten) uit 1965, de enige film die ze gemaakt heeft voor het Engelse produktiebedrijf Hammer (zie HIER voor mijn website met alle andere Hammer films).
Joan Fontaine is 96 jaar geworden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten