Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 17 december 2013

DISNEY SERIAL

Het hoeft niet altijd oud te zijn wat de klok slaat en ook niet zozeer van Nederlandse bodem. Daarom vandaag een zelf uit Frankrijk geimpor-teerde serial-pack, met 8 kleine doosjes.
En zo ziet de verpakking er uitgevouwen uit.
Van de acht kleine doosjes die in deze verpakking zitten, hebben er zes een verschillende smaak en daarmee een andere tekening. Hieronder de doosjes en een scan ervan. Opvallend is het feit dat 'oude' en 'nieuwe' Mickeys door elkaar lopen. Het voorbijkomen van Donald in deze reeks voelt wat vreemd aan.
Croc Choco

Croc Miel

Chokis

Croc Frizz

Milkis

Choco Rice
Het is een produkt van supermarktketen Carrefour en in 2013 in de winkels gebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten