Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 23 december 2013

SUSKE EN WISKE: VERJAARDAGSBOEKJE

Van Suske en Wiske komt van alles op de markt, waarom dan geen verjaardagskalender in de vorm van een boekje?
Een simpel boekje (14,5x15,5cm) met een simpele inhoud. Lijntjes (als in een schrift) waarop namen en adressen kunnen worden genoteerd. Het is dus eigenlijk meer een adressenboekje, aangezien er geen maandaanduidingen in staan. Die volgorde moet je zelf bepalen. Da's best lastig om een namenlijst te ordenen op geboortedatum.
Op elke pagina staat een zwart wit tekening, waardoor in feite elke bladzijde maar half te gebruiken is. Om de zoveel pagina's komt dezelfde tekening terug. Ook de prent van de voorkant komt mono-chroom terug in het boekje.
Het is een uitgave van Foodboek uit 1989.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten