Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 9 december 2013

KUIFJE OP DE MAAN KLEURBOEK

Een kleurboek van Kuifje, gebaseerd op de boeken Raket naar de Maan (1953) en Mannen op de Maan (1954) van de Belgische schrijver en tekenaar Hergé (1907-1983).
Het boekwerk (22x31cm) bevat slechts 23 pagina's met daarop in totaal 41 tekeningen, die rechtstreeks zijn overgenomen uit de albums, maar dan uiteraard zonder kleuren. Die moet je er zelf aan toevoegen. Hieronder enkele pagina's als voorbeeld.
pagina 1

pagina 4

pagina 5

pagina 14
Tot slot nog even de veelzeggende achterzijde van het boek.
Dit kleurboek is een uitgave van Casterman uit 1979.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten