Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 6 januari 2014

BATMAN BEGINS: SPEL

Van elke Batman film of serie verschijnt iedere keer weer de nodige merchandise, zo ook van Batman Begins (2005) met Christian Bale als Bruce Wayne en zijn alter ego.
De doos meet 40x27cm en bevat een geschilderde afbeelding van een vechtende Batman. De tekensfeer doet mij enigszins denken aan de stijl van Norman Saunders. Die heeft in de jaren 60 de verzamelplaatjes op zijn naam staan.
Ook op de korte zijkant van de viertalige (Engels, Frans, Duits en Nederlands) doos staat een tekening.
De onderzijde toont het spel en geeft een korte beschrijving ervan.
Hier is duidelijk te zien dat het spel veel pionnen bevat.en dat wordt nog duidelijker als je de deksel openmaakt.
Naast enkele vreemde dobbelstenen en 20 Ninja-figuurtjes, 4 behoorlijk goed uitgewerkte Batman poppetjes (ongeveer 4cm hoog).
Het uitgeklapte spelbord meet 38x38cm.
Tot slot nog even de Nederlandstalige gebruiksaanwijzing.
Het spel is een uitgave van Mattel (G9144) uit 2005 en is geschikt voor 2 tot 5 spelers, die 8 jaar of ouder zijn.
DIT SPEL IS TE KOOP ZIE HIER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten