Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 14 januari 2014

MONSTERS UNIVERSITY

In Frankrijk zie je het meer dan in Nederland, dat bij broodvervangende ontbijtartikelen speelgoed van een Disney film zit verpakt, zoals hier van de tweede Monsters Inc film, Monsters University uit 2013.
In dit geval gaat het om een 7cm hoog plaatje, dat je boven op een potlood kunt steken. Als je het beweegt, dan beweegt het figuurtje, ic Sully. In totaal zijn er drie verschillende modellen te verzamelen.
De doos is leuker dan het speeltje dat erin zit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten