Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 7 januari 2014

BEAUTY AND THE BEAST BADSCHUIM

Je zou het zo niet zeggen, maar onderstaand beeld van het Beest uit Walt Disney's Beauty and the Beast (1991) is geen gewoon beeld.
Het is namelijk een badschuim-fles. Het bovenlichaam is afneembaar, waarna de dop tevoorschijn komt en het badschuim te gebruiken is.
Er wordt nergens een jaartal vermeld, maar zeer waarschijnlijk is de fles uitgekomen in hetzelfde jaar als de film, dus 1991. Het is een produkt van Grosvenor uit Engeland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten