Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 26 januari 2014

ONDEUGENDE SPELLETJES VOOR VOLWASSENEN

De titel Ondeugende spelletjes voor volwassenen doet meer vermoeden dan dat het boekje (17x21,5cm) daadwerkelijk voorstelt.
Ook de tekst op de achterkant geeft het vermoeden dat je heel wat te pakken hebt.
In feite is dit boekwerkje gevuld met flauwe tot zeer flauwe erotisch getinte moppen, die in wezen het lezen niet waard zijn, doorspekt met pagina's met zelf te maken tekeningen, door lijnen te trekken van nummer tot nummer. Hierdoor ontstaan inderdaad - laat ik zeggen - volwassen tekeningen. Print en probeer! (Ik heb overigens geen idee wat de onderstaande prent moet gaan worden)
Het boekje (55p.) is in 1987 uitgebracht door METRO, een divisie van Zuid-Nederlandse Uitgeverij in Aartselaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten