Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 17 januari 2014

POPEYE ALBUM

Een boekwerkje (48 blz.) met strips, puzzels, korte verhalen, spellen en humor van en met Popeye. De voorzijde wordt gesierd door een geschilderde tekening van de hoofdfiguren.
Ook op de achterzijde van het album (18x25,5cm) is een geschilderde tekening te vinden. Het lijkt bijna een vervolg van de voorkant.
Op de titelpagina staat - naast de inhoud - te lezen, dat deze uitgave "exclusief is geproduceerd ter gelegenheid van het 12 1/2-jarig bestaan van A & O Nederland", 1976.
Toto slot een voorbeeld van een spel, te zien op blz. 12.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten