Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 21 januari 2014

DISNEY DINSDAG: MICHAELS ERLEBNISSE IN WEIHNACHTSLAND

De titel doet een kerstavontuur verwachten, maar het hoesje (en daar gaat het om) niet. Het verhaaltje (in het Duits) is bijzonder langdradig en de beloofde aanwezigheid van Donald, Mickey, Bambi en vele andere Disneyfiguren blijft uit tot ver op de tweede kant. Toen was ik mijn belangstelling al verloren. De singel heb ik weggegooid. Het hoesje daarentegen is sfeervol en de moeite waard om nog even in de kast te laten staan. Het betreft een gewoon enkel singelhoesje, maar op de achterkant loopt de tekening verder. Hieronder de volledige tekening.


Uitgekomen op Disneyland DLD 1002. Ik denk ergens begin jaren '70.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten