Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 22 december 2014

KERSTMIS 2014: RENE MICHAELIS

Het internet staat weer bomvol Kerstmis. Op de radio klinkt het weer volop Kerstmis. De TV schreeuwt weer massaal Kerstmis. De wereldvrede verzucht Kerstmis en steden staan bol van de kerstmarkten, waar we massaal ons geld uit moeten geven. Kan HET Verzameloord daar om heen?
Vandaag als opsteker een leuke tekening van René Michaëlis (1902-1974) uit 1955 met zijn visie op de Kerstmarkt.
Meer (kerst)tekeningen van deze Deense kunstenaar vind je op een van mijn andere blogs, speciaal gewijd aan René Michaëlis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten