Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 21 december 2014

LOURDES 85: VAASJE

Ik weet niet zeker of dit apart vormgegeven vaasje met een eenvoudige doch serene Maria (of moet het Bernadette voorstellen) een echt Lourdes object is. Onduidelijkheid over de afgebeelde persoon zegt al veel in deze. Er staat weliswaar Lourdes onder, maar dat is een sticker. Mijn indruk is dat ze een algemeen, weliswaar religieus vaasje gezien de aureool, tot een Lourdes souvenir hebben gemaakt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten