Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 7 december 2014

LOURDES 84: PLASTIC OBJECT

Tja, wat moet je hier mee? Ik weet niet eens wat het is. Als iemand een suggestie heeft? Het geheel is van gestanst plastic, maar moet denk ik een uitstraling hebben van bewerkt ivoor. Er zit een haakje aan, dus het was de bedoeling het object op te hangen, vermoedelijk als een sierlijk kleinood in de gang, Het dingetje meet 14x9cm. Geen jaar of maker bekend. Wel een gek ding.

1 opmerking:

  1. Stel dat de bruine plekken op deze wanddecoratie lijmresten zijn, en er vooronder eigenlijk een plastic bakje hoort voor Lourdeswijwater? Hm, St. Antonius vragen of hij het bakje boven water krijgt.

    BeantwoordenVerwijderen