Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 6 december 2014

SINTERKLAAS 2014 - DAG, SINTERKLAASJE

Zo, Sinterklaas is weer voorbij. De gemoederen zijn weer rustig, of juist niet? Laaien de de diskussies alom weer op of wordt er gewacht tot december 2015. Ach...
Deze LP op het Relax label (7007) is overigens wel een van de meest foute Sinterklaashoezen die ik ken. Het lijkt net of de Sint voor de foto-sessie zijn baard is vergeten en dat ze ter vervanging maar zolang even een zwabber van het dek hebben gepakt. Heel vreemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten