Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 15 december 2014

STORM IN EEN GLAS WIJN

Vandaag een vreemde advertentie. Dat wil zeggen, de advertentie op zich is niet vreemd, maar het produkt dat wordt geadverteerd. Nou, is dat op zichzelf ook geen vreemd produkt. Enfin, eerst maar even de advertentie.
Reklame voor wijn. Da's op zichzelf dus niet zo gek, maar met stripfiguren (Storm en Roodhaar van Don Lawrence) op het etiket eigenlijk best wel. Voor wie wordt dit produkt op de markt gebracht? De doelgroep van de strip is te jong voor wijn en wijndrinkers lezen geen Don Lawrence strips. Of wel? Deze krantenpagina is overigens van 28 mei 2006.
drZie voor deze en meer advertenties mijn andere site Advertentie-Tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten