Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 14 maart 2017

DISNEY DINSDAG: CRUISE LINE

Een plastic beker met opschrift Disney Cruise Line (DCL). Disney Cruise Line is een Amerikaans bedrijf, eigendom van de Walt Disney Company. Het verzorgt sinds 1998 cruisetochten en heeft een vloot van vier enorme schepen.


Het betreft hier een dubbelwandige plastic beker van 15cm hoog met op de deksel de waarschuwing dat de beker hete dranken kan bevatten "Caution Content May be Hot". Er staat geen datum op, maar in elk geval van na 1998.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten