Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 11 maart 2017

SPACE 1999

Martin Landau en Barbara Bain op de voorkant van HUMO, het 'onafhankelijk weekblad voor radio en televisie' uit België in hun rol van resp. Commander John Koenig en Dr. Helena Russel uit de Gerry Anderson serie Space: 1999 (1975-1977).  Het lijkt een ingekleurde zwart-wit foto. De serie was in België populairder dan in Nederland.

In het blad een kort artikeltje met als titel de woordspeling Geef mijn portie maar aan fiction, met dezelfde foto, ditmaal zwart-wit en in spiegelbeeld. Of niet? Onderstaande foto geeft aan dat de voorkant in spiegelbeeld is weergegeven. Let op het vignet op zijn jas. Best wel slordig eigenlijk..


Het betreft nummer 1902 van 17 februari 1977.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten