Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 31 maart 2017

FABELTJESKRANT PLAATJESALBUM

Het is niet alles goud dat er blinkt. Soms denk ik dat de merchandise van tegenwoordig slechter is dan vroeger, maar vroeger konden ze er toch ook wat van, wat betreft slecht, getuige dit plaatjesalbum van De Fabeltjeskrant.
Het is een reklame-aktie van UnieKaas. Acht weken lang kreeg je bij aankoop van UnieKaas produkten plaatjes (72 verschillende), die je vervolgens in dit album (8 pagina's) kon plakken. Is de voorzijde al geen hoogvlieger, de achterzijde van het boekwerkje heeft ook niet zoveel te bieden.
Ik heb even getwijfeld, maar vooruit. Bij deze de inhoud van dit album, met alle 72 plaatjes (verdeeld over 8 korte verhaaltjes) en de binnenzijde van zowel de voor- als de achterzijde.
Het is een uitgave van De Nederlandse Kaas Unie in Gouda en op de markt gebracht in 1986.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten