Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

vrijdag 16 september 2011

FRANKENSTEIN 86: CASTLE OF. . . 15 - 25

De laatste 11 nummers van het tijdschrift Castle of Frankenstein, uitgegeven van februari 1970 tot februari 1975. In dit blad komt zo'n beetje alles tesamen: Frankenstein, Boris Karloff, Hammer, Ray Harryhausen, Dracula, Peter Cushing, George Pal enzovoort.
Bij sommige nummers loopt de cover-tekening door op de achterzijde van het blad. In zo'n geval is de komplete omslag als extra toegevoegd.



















































In 1999 heeft het blad nog een doorstart gekend met 9 uitgaves (nrs 26-34), die doorliep tot 2002, maar die hebben een kompleet andere sfeer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten