Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

vrijdag 9 september 2011

JACK CADILLAC BLOG

HET Verzameloord is een zusterblog rijker: JACK CADILLAC. Hier staat een kompleet nieuw nog nooit eerder gepubliceerd stripverhaal over detective Jack Cadillac en zijn hulp Bo Bulldozer, geschreven, getekend en ingekleurd door Tonnie Eiting. Het eerste verhaal is getiteld: Kidnap en kruimelcake.

Het blog wordt gepresenteerd door Robina, die zelf ook geregeld te zien zal zijn. Robina is een goede vriendin van Jack.
Als er even geen pagina beschikbaar is, zal er ander artwork van Heer Eiting worden gepubliceerd, zoals posters, erotica en pin-ups.


Plaats deze blog dus snel bij je favorieten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten