Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 3 maart 2014

ADVERTENTIE-TIJD: ROXY

Vanavond komt op TV aflevering 2 van de mini-serie Johan, over de legendarische voetballer Johan Cruijff. Wat mij opvalt, is dat hij als topsporter behoorlijk aan de sigaret zit en toen moest ik onverhoopt denken aan deze advertentie uit februari 1979 van ROXY sigaretten.
Daar is toen het een en ander om te doen geweest, zoals onder andere blijkt uit onderstaand artikeltje van augustus 1979.
Cruijff is er naar alle waarschijnlijkheid mee gestopt, want een maand later wordt Roxy Dual op de navolgende wijze aan de man gebracht.
Een bekende Nederlander, maar geen sporter. Dat zit dus wel goed, of niet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten