Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 15 maart 2014

MEGA MINDY 24: LEESBOEKEN

Een serie van 6 boekjes (24 pagina's per stuk) met telkens een verhaal voorzien van illustraties. Eigenlijk zijn het een reeks van sfeervolle tekeningen met wat regels tekst erbij.
Er wordt nergens een jaar van uitgave vermeld. Vermoedelijk zijn ze door Studio 100 uitgebracht voor supermarktketen Emté. Elk boek (20x25cm) heeft dezelfde achterkant.
Wie de schrijver is, dan wel de tekenaar is onduidelijk. Voorin staan enkele personen vermeld waar 'met medewerking van' bijstaat: Vera Gheysels, Sven Duym, Karl Dussart, Hans Bourlon en Gert Verhulst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten