Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 28 maart 2014

SMURF SPELLETJE

Dit is vermoedelijk het kleinste spel dat HET Verzameloord rijk is, dit balspelletje met Gargamel uit de bekende strip en films van de Smurfen, bedacht, geschreven en getekend door de Belgische tekenaar Peyo (1928-1992).
Het plastic ding is slechts 3,5cm in het vierkant. De bedoeling is om het 'doosje' dusdanig te bewegen dat de twee balletjes (hier te zien rechts onder) blijven liggen in de twee gaatjes in het midden van de tekening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten