Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 5 maart 2014

ZINGENDE AKTEUR: RUTGER HAUER (1944)

De filmwereld kent veel spelers, in Nederland en (uiteraard) nog veel meer over de grens. De meeste van deze akteurs (M/V) houden zich strikt aan hun vak, maar er zijn onder hen enkele die de stap naar een platenstudio hebben gewaagd. Op HET Verzameloord elke woensdag zo'n uitstapje.
Rutger Hauer (1979)
CBS, 8097
A: Peter Stutvoet (Rutger Hauer / Dick Bakker)


B: Catje (Rutger Hauer / Dieuke de Vries)
in samenzang met Dieuke de Vries

1 opmerking:

  1. Een uniek plaatje, kant 2 klinkt zelfs heel aardig. Hier meer over de aanleiding van het plaatje: http://www.digibron.nl/search/detail/012ea056017243d00b1847f7/beddensluiting-az-is-onverantwoord

    BeantwoordenVerwijderen