Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 7 maart 2014

BOEKOMSLAG: INSTALLATIEVOORSCHRIFTEN (1934)

Een late, strakke vorm van een Amsterdamse School boekomslag voor dexe 'Handleiding ten behoeve van de opleiding voor V.E.V.-examens - Deel IV Installatievoorschriften'.  Het betreft de tweede uitgave (druk?) door de Vereeniging tot bevordering van Electrotechnisch Vakonderwijs in Nederland. Een mond vol. De auteur is ir. J.M. Prins. Het betreft de tweede druk uit 1941 met vermoedelijk dezelfde omslag als de eerste druk uit 1934. Ontwerper onbekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten