Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 9 maart 2014

SEKS BOEK-BOX

Ik kwam onlangs in de plaatselijke kringloopwinkel dit kleine opvallende doosje (9cm in het vierkant) tegen: De seks boek-box. Wie verzint zo'n naam?
Als je de kubus opent, tref je er verschillende dingen aan.
Een boek (met seksspelletjes, geschreven door Emily Dubberley), drie dobbelstenen, spelbord en 9 enveloppen met daarin evenveel kanskaarten.
Ik vond het wel een vreemde uitgave, deze box uit 2005 (oorspronkelijk in het Engels uit 2003), maar wat schetst mijn kleine verbazende brein als ik dit ding op internet zoek? Er zijn verschillende van dit soort 'seks boek-boxen' uitgebracht en het merendeel is nog gewoon te koop. Nou ja gewoon, je moet het wel bestellen.
Deze uitgave is verzorgd door De Lantaarn in Soest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten