Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 29 januari 2017

CIRCUS BOUWPAKKET GEBOUWD

Vorige ben ik eraan begonnen. Het viel mee. Na het nodige prutswerk is het toch gelukt. Het resultaat is best heel aardig.
 Wat vrijwel meteen opvalt is het feit dat het gebouwde circus een spiegelbeeld is van de foto op de verpakking. Op zich natuurlijk niet zo erg, maar daarmee staan de letters boven de toegang dus ook gespiegeld. Heel vreemd.
Hieronder enkele foto's om de gedetailleerdheid weer te geven van dit schouwspel, dat er vanaf alle kanten even leuk uitziet.
een GESLAAGD projekt, waar nu alleen een klein beetje afval van over is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten