Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 6 januari 2017

DANCING (MR) BEAN

De Engelse akteur Rowan Atkinson heeft heel veel prettige films en TV-series gemaakt, maar bij het grote publiek zal hij toch vooral bekend zijn als Mr.Bean.
Dit is de achterzijde van een doosje (7x11cm) met daarin een poppetje van Mr.Bean, die gaat dansen als de zon op zijn voeten schijnt. Ik kan niet wachten tot hij gaat bewegen.
Op de onderzijde wordt in 6 talen aangegeven dat dit ding geen speelgoed is, doch enkel dient ter dekoratie. Het is gemaakt in China in opdracht van Out of the Blue KG in Duitsland.

En verder is Rowan vandaag jarig. GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten