Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 4 januari 2017

VIVO TV ZEGELALBUM

De jaren 70. TV-series zijn populair en plaatjesalbums zijn betrekkelijk nieuw, supermarktketen VIVO springt daar op in met dit boek.
Het grote boek meet 24x34cm en bevat, zoals op de voorkant is te lezen, 120 plaatjes (elk 4x5cm) die je kreeg bij 12,50 aan boodschappen. Het lege boek kostte 1,75. Dit (en meer) staat te lezen op de titelpagina.
Naast TV-series zitten er ook plaatjes in van Nederlandse popsterren, onder wie Rob de Nijs, Nico Haak, Boudewijn de Groot, Teach In en Albert West.
De series die aandacht krijgen zijn o.a. Doctor Who, Suske en Wiske, Paulus de Boskabouter, Kojak, Ironside, Wickie de Viking, Q en Q,, McCloud en De Waltons.
Het boek en de plaatjes zijn uitgegeven in 1976

Geen opmerkingen:

Een reactie posten