Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 24 januari 2017

DISNEY DINSDAG: BEDKNOBS AND BROOMSTICKS

Van de film Bedknobs and Broomsticks uit 1971 is niet zo heel erg veel merchandise verschenen. Vandaar dat ik wel blij was toen ik vorige week dit boek tegenkwam.
Het boek meet 23,5x32,5cm en is uitgevoerd in harde kaft. De tekening van de voorkant loopt door op de achterzijde, al is het woord 'tekening' voor de achterzijde wel wat veel.
Het boek telt (slechts) 28 bladzijden, rijkelijk geïllustreerd met illustraties. Er staan geen foto's in. Hieronder ter voorbeeld het schutblad (voor- en achterin gelijk)......
....de titelpagina....
.....en zomaar een bladzijde.
Er wordt geen tekenaar vermeld in dit door Purnell (uit Londen) in 1971 uitgegeven boek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten