Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 14 januari 2017

MINIMOLEN PUZZEL

Minimolen was van oorsprong een Franse serie - La Manège Enchanté -, maar in de jaren 60 verkocht aan andere landen/omroepen zoals de BBC. Deze hebben nieuwe verhalen bedacht bij de beelden en de serie omgedoopt tot The Magic Roundabout. (In Nederland gebeurde dat ook en hier noemde men het Minimolen).
Evenals in Nederland is er ook in Engeland merchandise van verschenen, zoals deze puzzel.
De doos meet 31x24cm en de puzzel telt slechts 20 grote stukken. Voor de allerkleinste dus.
De gelegde puzzel past in de doos. Sterker nog, voor de puzzel is dezelfde mal gebruikt als het voorbeeld op de doos, zodat er ruimte overblijft.
De puzzel is een uitgave van het bekende Engelse merk Arrow en uitgebracht in 1967.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten