Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 19 januari 2017

HANS BORREBACH: TELEFUNKEN

Na meer dan vijf jaar elke donderdag een fabriekshoes te hebben geplaatst is het tijd voor een andere kollektie: HANS BORREBACH (1902-1991) de bekende Nederlandse schrijver, tekenaar en illustrator is aan de beurt. Vanaf volgende week elke 7 dagen een kleuren omslag uit zijn rijke oeuvre. Is er een mooiere brug te bedenken dan nu te eindigen met nog een laatste fabriekshoes en feitelijk al voorzichtig te beginnen met Hans Borrebach. Een algemene hoes van Telefunken in de twee tot nu toe bekende variaties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten