Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 22 januari 2017

CIRCUS BOUWPAKKET

Vorig jaar heb ik ergens geprobeerd een bouwpakket van de toren van Pisa in elkaar te zetten. Dat was absoluut niet te doen en werd een grote mislukking. Is uiteindelijk in de vuurpot beland.
Maar niet getreurd. Vandaag komt er een nieuwe kans in de vorm van een circus.
 De doos meet 30x22cm.
Officieel heet het een Exciting Circus and Pierrot en is uitgebracht als onderdeel van een Theme Park Serie. Er wordt geen jaar van uitgave vermeld. Op de achterzijde een zeer summiere omschrijving van de inhoud en wat het moet gaan worden.
We zullen het wel zien. Na het openmaken van de verpakking verschijnen er twee opgevouwen stukken karton, iets kleiner dan de doos.
Openvouwen ervan levert twee 'platen' op met 82 onderdelen (zoals al op de doos stond vermeld) in kleur, bedrukt aan zowel de voor- als de achterzijde. Dit lijkt weer een hoop gepruts te gaan worden.
Er zit ook een instruktievel bij.....
 ....dat opengevouwen vier A-4'tjes met bouwtekeningen oplevert.
Daar ga ik even rustig voor zitten. Kom er nog op terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten