Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 22 februari 2017

ANIMATED BATMAN 34: GAMES

Dit is waarschijnlijk het kleinste spel dat ik tot nu heb, uitgegeven naar aanleiding van de Animated Batman series.
Het doosje is niet groter dan dat van een kaartspel en bevat nota bene twee spellen.
De inhoud heeft dan ook niets ingewikkelds of geheimzinnigs. Gewoon een stapeltje kaarten, waarmee je Zwarte Piet kunt spelen en Het Batman Spel.
Als je de meegeleverde opgevouwen spelregels moet geloven (en waarom niet) kun je met de kaarten ook Kwartetten en Memory spelen.
Alle kaarten hebben dezelfde achterkant.
Het spellen zijn geschikt voor 4 jaar en ouder en kunnen met 4 tot 6 spelers worden gespeeld. Dat zal dan zeer waarschijnlijk gaan om 1 spel per keer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten