Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 19 februari 2017

LOURDES 110: KLEUR- EN TEKENBOEK

Een kleurboek van Lourdes had ik nog niet in mijn collectie. Helaas in het Frans (of Waals?). De tekeningen van Maria Deconinck zijn behoorlijk serieus, dus niet bedoeld voor de allerkleinsten. Dat blijkt trouwens ook uit de natekenpagina's, waarvan een voorbeeld hieronder. Gaandeweg het boek wordt het verhaal verteld van Bernadette tot en met haar overlijden.


Op de achterkant de kerk.

Het boekje telt 34 pagina's en is in 1979 uitgegeven door Editions Jules Hovine (met vestigingen in Marquain in België en Ronchin in Frankrijk).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten