Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 10 februari 2017

FABELTJESKRANT WINTER DOEBOEK

Brrr. Winter. Kou, gure winden, sneeuw en barre tijden. Gelukkig is er het Fabeltjeskrant Winter Doeboek.
Het boek, of eigenlijk is het meer een tijdschrift, meet 21x29cm en bevat 82 pagina's. Vroeger was De Fabeltjeskrant nog iets voor alle leeftijden met dubbele bodems en wijze lessen. Dit boek is expliciet geschikt voor kinderen tussen 3 en 7 jaar.
Op de achterzijde een verhaal van Jacob de Uil.
Het boekwerk bevat enkele (steeds uitgeknipte) foto's van de dieren, die vaak ook nog worden herhaald. Verder inderdaad veel spelletjes en puzzels voor de allerkleinste.
Het is in 2008 uitgebracht door Uitgeverij Wereldbeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten