Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 11 februari 2017

PICK-UP-STIX

Een Engelstalige variant op het in Europa ontwikkelde spel met de typisch Japanse naam Mikado, wat in die taal zoiets als 'keizer' betekent. In het spel is Mikado de naam van het stokje dat de meeste waarde vertegenwoordigt. Deze variant heeft de veelzeggende naam Pick-Up-Stix.
De typisch jaren 70 verpakking (13x26cm) is wat het is: Een kartonnen kaart met de gebruiksaanwijzing en een blister met de gekleurde stokjes. Op de achterkant staat niets. Geen jaartal bekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten