Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 24 februari 2017

MONSTER RAPS

Een klein boekje (13x20cm) met een tekening van Frankenstein op de omslag met de titel Monster Raps.
Het betreft hier in de verste verte geen gelijkenis met de Boris Karloff uitvoering van het monster - waar ik eigenlijk voor ga - maar ach, het is maar 1 keer 24 februari.
Het boekje telt 48 pagina's met daarop twee 'lange' gedichten, die als raps kunnen worden voorgedragen. De eerste heet Frankenstein Stomp, de tweede tekst draagt de naam Mummy Wrap. Er tussendoor staan tekeningen van Martin Chatterton.
De teksten zijn van Tony Mitton en het boekje is een uitgave van Orchard Books in London. 1998.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten