Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 8 februari 2017

HEINTJE SPEELBOEK

Heintje speelboek, met als ondertitel 'knippen, puzzelen, knutselen'. Daarmee is eigenlijk alles wel zo'n beetje gezegd.
Het boek meet 19,5x26,5cm.
Er wordt geen jaar van uitgave vermeld, maar aangezien de Heintje krant is uitgegeven tussen 1967 en 1969 met dezelfde mascotte, verwacht ik dat dit boekwerk in diezelfde periode moet zijn verschenen.
Zoals de naam al doet vermoeden is dit een uitgave van Albert Hein. Het enige wat daar in het boek naar verwijst is de laatste pagina, aan de hand van een wat onbegrijpelijke tekening..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten