Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

maandag 6 september 2010

BAYWATCH: SCHOOLSET

Een nieuw schooljaar is weer begonnen. Voor velen is het de eerste keer, voor velen gesneden koek, maar voor iedereen geld hetzelfde. Iedereen heeft een schoolset nodig met een etui, pennen, lineaal, gum enzovoort. Dat is iets van alle jaren.



Van elke populaire TV-serie werden - en worden nog steeds - dit soort setjes gemaakt. Deze 'schoolkit' is gebaseerd op de eens zo suksesvolle serie Baywatch, met onder andere Pamela Anderson in een van de hoofdrollen. Naast de logo's zijn op de eenzijdig bedrukte lineaal foto's te zien van 4 sterren uit de serie.


De set is van 1996 en voor de Nederlandse markt door Top Toys BV naar hier geïmporteerd. Made in China.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten