Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 2 juli 2011

BAREND DE BEER 13: POPPEN

Drie in plastic uitgestanste figuren uit de TV serie Barend de Beer. Er zit een gaatje in, zodat je ze op kunt hangen, want ze zijn voornamelijk bedoeld als dekoratie, niet om mee te spelen. Daar zijn ze te kwetsbaar voor. Ze zijn gemiddeld 25 cm hoog en bij mijn weten zijn er van deze serie maar 3: Barend, Klaasje en Pimpernel.

Ik zou niet weten hoe je vroeger aan deze muurdekoraties kwam. Kreeg je die niet gratis bij Texaco pompstations bij afname van een bepaalde hoeveelheid liters? Wie weet het nog?
Volgende week zaterdag: Barend de Beer ansichtkaarten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten